Как да стана член на Клуба?

Как да стана член на Клуба?

За да станете член на Клуба и да поддържате участието си в него, е достатъчно всяка календарна година да купите едно от предложените от Клуба 13  заглавия за заверка на членството.Това Ви усигурява възможността да купувате всички книги на издателствата "МАРИЯ АРАБАДЖИЕВА" и "МИРИАМ", представяни от КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР, на специални цени, с търговска отстъпка от 20 до 35%. Купуването на едно от обявените 13 заглавия е Вашата "символична" такса за членство в Клуба - тази "символична" такса важи за 1 календарна година. В началото на всяка следваща календарна година трябва да подновите членството си, като поръчате отново едно от предложените 13 заглавия за заверка на членството.

Изборът Ви трябва да бъде направен само сред заглавията, вече излезли от печат! За тази цел внимателно следете забележката, която пояснява всяко заглавие за заверка. Тези 13 книги са подбрани от различни тематични направления и Клубът Ви ги предлага с уникално висока отстъпка: -“книгата на годината” – с 35% отстъпка - останалите 12 книги - с 30% отстъпка.

Доставката на поръчаните от вас книги се осъществява чрез куриерска фирма SPEEDY.

 Редовната заверка за всяка календарна година е единственото условие да ползвате всички привилегии, които Ви дава членството в КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР, както и да участвате в разпределението на годишните награди на Клуба. 

КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР

GSM 0895 713 112; 0895 713 222

e-mail: abagar@clubabagar.com
www.clubabagar.com

 

Приемна на Клуба:

София, 1113 ж.к. Изток,
ул. „Райко Алексиев“ 40 бл. 215 (ап 2, партер)
(вход откъм ул. "Тарас Шевченко")
Работно време от 12.00 до 19.00 ч. всеки делничен ден.